Solutii tehnologice avansate pentru biroul tau

Prin distributia echipamentelor si serviciilor high-end in mediile office, Tryamm asigura cresterea calitatii activitatilor sustinute in birourile companiilor, dar si ale utilizatorilor individuali.

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Noul Regulament UE 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) va intra în vigoare la data de 28 mai 2018 și va impune o serie de reguli companiilor din Romania care prelucrează date cu caracter personal, printre care și numirea unui Ofițer cu Protecția Datelor (Data Protection Officer – DPO) în anumite situații.

Ricoh Cognitive Whiteboard

Imaginați-vă posibilitatea de a construi idei împreună, în aceeași ședință virtuală vorbind, desenând și adnotând idei, chiar dacă nu toți participanții vorbesc aceeași limbă.

Misiune

Am plecat la drum, inca din 1993, cu un singur scop care dicteaza si acum activitatea Tryamm: furnizarea serviciilor ce combina inovatia digitala cu cele mai performante produse distribuite direct de la partenerii nostri.

Ne dorim sa contribuim la modernizarea mediilor office din Romania prin solutii inteligente ce inglobeaza servicii software, securitatea datelor si echipamente de printare de la peste 10 producatori de top din lume.

Descopera gama noastra de produse

Datorita colaborarii noastre active cu peste 10 parteneri de business, reusim sa distribuim cele mai performante produse de pe piata, intr-o gama larga de nevoi tehnologice.

Office Printers, Fax & Scanners

Sisteme Audio Vizuale

Production Printers

Produse software si hardware de securitate

Produse software

Sisteme informatice

Servicii personalizate pentru birou

Oferim servicii integrate de dotare a birourilor cu ultimele tehnologii, de la comunicarea criptata prin securizarea e-mailurilor pana la inchirierea multifunctionalelor si reducerea costurilor de printare.

Modul de livrare a serviciilor

Clienți

Ștergerea și distrugerea profesională a datelor

Inchiriere pe termen scurt

Producția de documente

Servicii de administrare a documentelor

Furnizarea de soluții externalizate în procesele de afaceri

Servicii de infrastructură IT

Servicii unificate de comunicare

Workplace Services

Servicii personalizate

Servicii de dezvoltare durabilă

Servicii de optimizare a spațiilor de lucru

Afla ultimele noutati

Citeste cele mai noi informatii despre Tryamm si afla ultimele solutii pentru facilitarea activitatilor tehnologice din mediul office.

Ricoh a lansat ghidul cumpărătorului pentru imprimantele de birou și dispozitivele multifuncționale

Citind acest ghid, veți putea avea răspuns la cele mai importante întrebari cu care veți putea alegere echipamentul cel mai potrivit. ✓ Am nevoie doar de o imprimantă sau am nevoie de un pro

Tryamm este partener Ricoh Managed Print Services

Si in acest an Tryamm Trading Consulting SRL certifica faptul ca a indeplinit cu succes standardele necesare, recunoscut c