Our customers

Lider mondial în domeniul producției de anvelope (3 fabrici in Romania)
• Tryamm asigură administrarea documentelor prin intermediul a 120 echipamente, multifuncționale, alb negru, color, printere și imprimante personale. Este primul proiect “Total Green Office Solution“ realizat în Romania ce a avut ca obiectiv reducerea impactului soluției implementate asupra mediului înconjurător prin: consum mic de energie, reducerea emisiei de CO2 și a consumului de hârtie, “green printer driver”, colectarea și reciclarea consumabilelor și a echipamentelor la sfârșitul perioadei de viată. Flota de echipamente este strict monitorizată printr-o soluție avansată de management.

Rețea Europeană de supermarketuri alimentare
• Rețea de peste 100 de magazine și depozite în Romania
• Soluția implementată: 170 de echipamente multifuncționale și imprimante (mono și color) ce asigură managementul documentelor în toate locațiile; echiparea sălilor de meeting cu sisteme audio-video, automatizarea și programarea rezervărilor.

Companii de utilități:
• Implementarea de soluții de pinting și scanare cu autentificare în Active Directory, cu sistem de raportare complex, personalizat pe client. Monitorizare și alertare completă a echipamentelor și suport la nivel național, remote și on site.

Educație:
• Dotare săli de curs și amfiteatre cu sisteme audio-vizuale.

Sistem bancar, organizații guvernamentale:
• Soluții de ștergere date conform standardelor INFOSEC, a mediilor de stocare, cu sau fără posibilitatea de reutilizare în siguranță a acestora.