Solutii tehnologice avansate pentru biroul tau

Prin distributia echipamentelor si serviciilor high-end in mediile office, Tryamm asigura cresterea calitatii activitatilor sustinute in birourile companiilor, dar si ale utilizatorilor individuali.

Misiune

Am plecat la drum, inca din 1993, cu un singur scop care dicteaza si acum activitatea Tryamm: furnizarea serviciilor ce combina inovatia digitala cu cele mai performante produse distribuite direct de la partenerii nostri.

Ne dorim sa contribuim la modernizarea mediilor office din Romania prin solutii inteligente ce inglobeaza servicii software, securitatea datelor si echipamente de printare de la peste 10 producatori de top din lume.

Descopera gama noastra de produse

Datorita colaborarii noastre active cu peste 10 parteneri de business, reusim sa distribuim cele mai performante produse de pe piata, intr-o gama larga de nevoi tehnologice.

Office Printers, Fax & Scanners

Sisteme Audio Vizuale

Ricoh Production Printers

Produse software si hardware de securitate

Produse software

Sisteme informatice

Servicii personalizate pentru birou

Oferim servicii integrate de dotare a birourilor cu ultimele tehnologii, de la comunicarea criptata prin securizarea e-mailurilor pana la inchirierea multifunctionalelor si reducerea costurilor de printare.

Tryamm home office bundle

Studii de caz

Modul de livrare a serviciilor

Clienti

Stergerea si distrugerea profesionala a datelor

Inchiriere pe termen scurt

Productia de documente

Servicii de administrare a documentelor

Furnizarea de solutii externalizate in procesele de afaceri

Servicii de infrastructura IT

Servicii unificate de comunicare

Servicii personalizate

Servicii de dezvoltare durabila

Servicii de optimizare a spatiilor de lucru

Afla ultimele noutati

Citeste cele mai noi informatii despre Tryamm si afla ultimele solutii pentru facilitarea activitatilor tehnologice din mediul office.

Image Access lanseaza noile modele de scannere profesionale pentru carti Bookeye 5

Printre acestea se remarca modelul Bookeye 5 V3 Bundle Professional, format scanare A3+, 600dpi, Suport Carte in forma de V, Monitor 21" Touch Screen, Garanție tehnică cu acoperire completă