Solutii tehnologice avansate pentru biroul tau

Prin distributia echipamentelor si serviciilor high-end in mediile office, Tryamm asigura cresterea calitatii activitatilor sustinute in birourile companiilor, dar si ale utilizatorilor individuali.

TRYAMM impreuna cu ARTFIRST au celebrat Centenarul intr-un eveniment de marca organizat la Palatul CEC

Evenimentul a avut loc in data de 28 Noiembrie, in incinta Palatului CEC, unul dintre cele mai cunoscute, elegante si reprezentative monumente de arhitectura ale Bucurestiului.

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Noul Regulament UE 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) va intra în vigoare la data de 28 mai 2018 și va impune o serie de reguli companiilor din Romania care prelucrează date cu caracter personal, printre care și numirea unui Ofițer cu Protecția Datelor (Data Protection Officer – DPO) în anumite situații.

Misiune

Am plecat la drum, inca din 1993, cu un singur scop care dicteaza si acum activitatea Tryamm: furnizarea serviciilor ce combina inovatia digitala cu cele mai performante produse distribuite direct de la partenerii nostri.

Ne dorim sa contribuim la modernizarea mediilor office din Romania prin solutii inteligente ce inglobeaza servicii software, securitatea datelor si echipamente de printare de la peste 10 producatori de top din lume.

Descopera gama noastra de produse

Datorita colaborarii noastre active cu peste 10 parteneri de business, reusim sa distribuim cele mai performante produse de pe piata, intr-o gama larga de nevoi tehnologice.

Office Printers, Fax & Scanners

Sisteme Audio Vizuale

Ricoh Production Printers

Produse software si hardware de securitate

Produse software

Sisteme informatice

Servicii personalizate pentru birou

Oferim servicii integrate de dotare a birourilor cu ultimele tehnologii, de la comunicarea criptata prin securizarea e-mailurilor pana la inchirierea multifunctionalelor si reducerea costurilor de printare.

Studii de caz

Modul de livrare a serviciilor

Clienti

Stergerea si distrugerea profesionala a datelor

Inchiriere pe termen scurt

Productia de documente

Servicii de administrare a documentelor

Furnizarea de solutii externalizate in procesele de afaceri

Servicii de infrastructura IT

Servicii unificate de comunicare

Servicii personalizate

Servicii de dezvoltare durabila

Servicii de optimizare a spatiilor de lucru

Afla ultimele noutati

Citeste cele mai noi informatii despre Tryamm si afla ultimele solutii pentru facilitarea activitatilor tehnologice din mediul office.

INTIMUS - Distrugerea datelor de la specialisti

Reglementari mai ample de protectie a datelor, standardele industriale si orientarile interne obliga companiile sa isi schimbe obiceiurile de distrugere a datelor.

Usurati-va activitatea de birou, transferand-o in domeniul digital

Un birou fara hartii. Am tot vorbit despre asta inca de la inceputul anilor 1990, dar mai avem nevoie de putin ajutor pentru a transforma visul in realitate. Aceasta este situ