Solutii tehnologice avansate pentru biroul tau

Prin distributia echipamentelor si serviciilor high-end in mediile office, Tryamm asigura cresterea calitatii activitatilor sustinute in birourile companiilor, dar si ale utilizatorilor individuali.

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Noul Regulament UE 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) va intra în vigoare la data de 28 mai 2018 și va impune o serie de reguli companiilor din Romania care prelucrează date cu caracter personal, printre care și numirea unui Ofițer cu Protecția Datelor (Data Protection Officer – DPO) în anumite situații.

Misiune

Am plecat la drum, inca din 1993, cu un singur scop care dicteaza si acum activitatea Tryamm: furnizarea serviciilor ce combina inovatia digitala cu cele mai performante produse distribuite direct de la partenerii nostri.

Ne dorim sa contribuim la modernizarea mediilor office din Romania prin solutii inteligente ce inglobeaza servicii software, securitatea datelor si echipamente de printare de la peste 10 producatori de top din lume.

Descopera gama noastra de produse

Datorita colaborarii noastre active cu peste 10 parteneri de business, reusim sa distribuim cele mai performante produse de pe piata, intr-o gama larga de nevoi tehnologice.

Office Printers, Fax & Scanners

Sisteme Audio Vizuale

Ricoh Production Printers

Produse software si hardware de securitate

Produse software

Sisteme informatice

Servicii personalizate pentru birou

Oferim servicii integrate de dotare a birourilor cu ultimele tehnologii, de la comunicarea criptata prin securizarea e-mailurilor pana la inchirierea multifunctionalelor si reducerea costurilor de printare.

Tryamm home office bundle

Studii de caz

Modul de livrare a serviciilor

Clienti

Stergerea si distrugerea profesionala a datelor

Inchiriere pe termen scurt

Productia de documente

Servicii de administrare a documentelor

Furnizarea de solutii externalizate in procesele de afaceri

Servicii de infrastructura IT

Servicii unificate de comunicare

Servicii personalizate

Servicii de dezvoltare durabila

Servicii de optimizare a spatiilor de lucru

Afla ultimele noutati

Citeste cele mai noi informatii despre Tryamm si afla ultimele solutii pentru facilitarea activitatilor tehnologice din mediul office.

Oferim solutii si instrumente pentru munca de la distanta

Noi intelegem cerintele necesare pentru a oferi flexibilitate fortei de munca moderne, in special pentru cei care lucreaza de la distanta.

Tryamm are statutul de Ricoh Solution Business Partner

Ricoh certifica faptul Tryamm ca a indeplinit cu succes standardele necesare, fiind recunoscut ca membru al Preferred Partner Network (PPN).