Alegeti un echipament Sophos XG Firewall si beneficiati de o reducere de pana la 100% la achizitia hardware

Oferta este valabila pana la data de 30 Iunie 2020

85% dintre clienții care încă se confruntă cu probleme de securitate a rețelei utilizează firewall-uri care nu oferă securitate deoarece nu utilizeaza tehnologie de ultimă generație. Astfel, rețelele corporative au rămas vulnerabile la atacurile de tip ransomware și, în consecință, companiile nu respectă reglementările GDPR. Acesta este motivul pentru care am pregătit o ofertă specială pentru firewall-uri XG pentru a vă proteja.

Alegeți un echipament Sophos XG Firewall și beneficiați de o reducere de până la 100% la hardware

Beneficiați de Sophos XG ce ofera tehnologia de protecție de rețea de tip Next-Gen Firewall și beneficiați de reducere de până la 100% la echipamentul hardware.

Oferta noastră specială este aplicabilă ca înlocuitor pentru soluțiile de firewall ale furnizorilor competitivi, care pot fi găsite în Grantner Magic Quadrant pentru Network Firewall, precum și înlocuirea soluțiilor Cyberoam și Sophos SG Firewall.

Dacă treceți la Sophos XG Firewall, veți primiți o reducere de 50%, 75% sau chiar 100% la echipamentele din seria XG. Trebuie doar să comandați echipamntul hardware cu abonamentul aferent pe o perioada de un an, doi sau trei ani pentru FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard sau Enterprise Plus.

Alegeți securitatea rețelei dumneavoastră cu Sophos XG Firewall alături de una dintre cele trei opțiuni și obțineți și mai mult:

50% reducere la echipamentul nou cu un servicii de un an
75% reducere la echipamentul nou cu servicii de doi ani
100% reducere la echipamentul nou cu servicii de trei ani

Împreună cu noul XG Firewall, puteți beneficia, de asemenea, de 50% reducere pentru soluțiile Sophos Central endpoint protection.

Detaliile complete ale ofertei pot fi găsite aici