Despre noi

Afla mai multe despre conceptul Tryamm, dar și despre produsele și serviciile care conturează business-ul nostru.

Prezentare

Tryamm și-a început activitatea în 1993 când o echipa ambițioasă de antreprenori a pus bazele unui business ce ajută încă de pe atunci companiile prin distribuția echipamentelor de birou și a serviciilor conexe.

Acum, la mai bine de 20 de ani de la înființare, echipa lucrează în mod constant la dezvoltarea de soluții tehnologice avansate ce permit, atât mediilor corporate cât și utilizatorilor individuali, creșterea calității și productivității în cadrul birourilor.

Produsele și serviciile pe care le oferim variază de la echipamente de printare și multifuncționale până la securizarea, arhivarea sau distrugerea documentelor și a informatiilor.

Mediul înconjurător

Din cauza evoluției tehnologice ce duce la creșterea cantității deșeurilor electrice și electronice (DEEE) periculoase pentru mediu și sănătate, echipa Tryamm se asigură că este respectată legislația privind  DEEE:

  • Protecția Climei – reducerea emisiei de carbon, prin reducerea consumului de energie în operațiunile noastre cât și a clienților noștri, prin intermediul furnizării de produse și soluții eficiente energetic.
  • Protejarea biodiversității și a pădurilor lumii – echipamentele și soluțiile software oferite permit utilizarea eficientă a hârtiei; echipamentele noastre pot funcționa în parametrii normali folosind hârtie reciclată.
  • Păstrăm curate aerul și apa – produsele chimice (consumabilele) folosite în echipamentele noastre sunt produse cu atenție și în mod responsabil. Producătorii caută permanent  alternative mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător și sănătatea oamenilor.
  • Prevenirea și gestionarea deșeurilor – acționăm în vederea reducerii cantităților de deșeuri produse în cadrul operațiunilor noastre cât și în utilizarea produselor noastre. Gestionăm în mod responsabil distribuția de deșeuri prin căutarea de opțiuni de reciclare și reutilizare a acestora.

Tryamm, conform politicii proprii de mediu, colectează DEEE-urile, inclusiv consumabilele și piesele de schimb, direct de la client, ulterior ele fiind reciclate prin intermediul unei companii specializate în domeniul tratării unor astfel de deșeuri – Greentronics SRL.

Misiune. Viziune. Valori.

Misiune

Furnizăm servicii ce combină inovația digitală cu cele mai performante produse distribuite direct de la partenerii noștri.

Ne dorim să contribuim la modernizarea mediilor office din Romania prin soluții inteligente ce înglobează servicii software, securitatea  datelor și echipamente de printare de la peste 10 producători de top din lume.

Viziune

Intr-o piață atât de diversă, ne poziționăm drept compania care oferă cele mai complete și cele mai bune servicii de suport în domeniul distribuției echipamentelor de birou și a serviciilor afiliate.

Valori

Respectăm profesionalismul și abordăm colaborările noastre cu maximă atenție și dedicare.

Lucrăm în echipă și investim constant în dezvoltarea unui mediu de lucru care provoacă și stimulează dezvoltarea personală.

Suntem într-un proces continuu de eficientizare a proceselor de lucru in-house cât și ale clienților noștri.

Respectăm și protejăm mediul înconjurător prin căi eficiente de acțiune ce se reflectă în produsele sau serviciile noastre și combatem orice formă de risipă.

Alatură-te echipei noastre!

Vrei să faci parte din echipa Tryamm și să contribui la dezvoltarea tehnologică a mediilor office din Romania? Consultă pozițiile disponibile în compania noastră și contactează-ne prin intermediul formularului dedicat.

1. Consultant vanzari:

Consultant Vanzări pentru servicii de administrare a documentelor (MDS):

Diploma Universitate
PC Excel / Word/Power Point, cunoștințe de rețele IT
Bună cunoastere limba engleză: scris / vorbit
Permis de conducere
Experiența minimă de lucru: 12 luni
Vă rugăm să trimiteți CV-ul la: fax.323.80.93 sau
E-mail: office@tryamm.ro

Sales Consultant for Managed Document Solutions :

University graduated
PC  Excel/Word/Power Point, IT networks knowledge
Good knowledge of english : written/spoken
Driving license
Minimum work experience: 1 year
Please send CV to : fax 323.80.93 or
E-mail : office@tryamm.ro

2. Inginer suport

Inginer Suport IT:

– Absolvent Politehnică
cunoștințe solide IT
– Permis de conducere
Experiență minimă de lucru : 12 luni
Vă rugăm să trimiteți CV-ul la: fax.323.80.93
E-mail: office@tryamm.ro

Suport Engineer:

Graduate of electric / computers / mecanics profile
Sound IT knowledge
Driving license
Minimum work experience: 1 year
Please send CV to : fax 323.80.93 or
E-mail : office@tryamm.ro