Display Cognitiv Ricoh

Întâlnirile sunt mai eficiente cu displayul cognitiv Ricoh.

Colaborarea la locul de muncă se poziționează în centrul oricărei afaceri de succes. Dar, pe măsură ce afacerea crește și apar echipe separate, întâlnirile de la distanță devin tot mai greu de gestionat, iar datorită unor conexiuni slabe de telefon, ori bariere lingvistice, participanții nu pot vizualiza cu ușurință conceptele noi, dar pot foarte ușor să întârzie sau chiar să distrugă o idee în evoluție.
Imaginați-vă posibilitatea de a construi idei împreună, în aceeași ședință virtuală vorbind, desenând și adnotând idei, chiar dacă nu toți participanții vorbesc aceeași limbă.
Noile display-uri cognitive Ricoh transformă întâlnirea virtuală, conectarea dispozitivelor la distanță, sprijinirea angajaților prin integrare perfectă cu tehnologia IBM de inteligență artificială prin recunoaștere a vocii și traducere, astfel încât toată lumea să poată înțelege, oriunde s-ar afla.
Lăsând echipa să se concentreze pe probleme de inovare reale, Whiteboard-ul Cognitiv ghidează, de asemenea, întâlnirea urmărind parcurgerea elementelor cheie pe ordinea de zi. Odată ce întâlnirea sa terminat, soluția noastră trimite participanților acțiuni precise și note, ajutând echipele să fie mai rapide, mai bune și să se ia mai multe decizii în cunoștință de cauză.
Ricoh a încheiat un parteneriat cu IBM pentru a crea un Whiteboard Cognitiv care nu va fi doar un ecran, ci un participant activ la întâlnire. Această nouă tehnologie are o capacitate de învățare, care va permite o serie de caracteristici mai complexe in sprijinul întâlnirilor inteligente din viitor.

Caracteristici cheie & beneficii:

  •  Întâlniri ușor de conectat: Cu ajutorul unui ecuson (badge), soluția inteligentă la poate să înregistreze participarea și să urmărească elementele cheie ale agendei pentru a se asigura că toate subiectele cheie sunt discutate;
  • Control simplu, global, al întâlnirilor: Odată ce începe o întâlnire, orice angajat, fie personal, fie aflat la distanță, într-o altă țară, poate controla cu ușurință ce este pe ecran, inclusiv slide-uri avansate, toate prin comenzi vocale simple;
  • Abilitatea de a captura discuțiile: În timpul unei întâlniri, membrii echipei pot organiza, de asemenea, conversații laterale, care sunt afișate pe aceeași tablă interactivă Ricoh
    Traducerea întâlnirii într-o altă limbă: Whiteboard-ul Cognitiv poate traduce cuvintele vorbitorilor în mai multe limbi și le poate afișa pe ecran sau în transcriere.