Gestionați în siguranță documente de afaceri

Cu DocuWare veți gestiona în siguranță documente de afaceri, găsiți-le rapid și utilizați-le inteligent. Oriunde, oricând.

Informația bine organizată și disponibilă instant este cheia proceselor de  afaceri de succes. Cu toate acestea, deseori sunt necesare căutări îndelungate pentru a găsi documentele de care aveți nevoie: căutări în directoare de fișiere nestructurate, în căsuțe de e-mail sau, cel mai rău, chinuindu-vă in sisteme de arhivare pe suport de hârtie.

Prin lipsa securității, a controlului versiunii, transparenței proceselor și a posibilității de găsire imediată a documentelor, companiile nu numai că pierd din productivitate, dar riscă de asemenea încălcări ale securității datelor și ale reglementărilor de conformitate.

DocuWare pentru control inteligent al documentelor vă pune la dispoziție un sistem sigur, care permite căutarea, pentru a stoca și recupera rapid documente de afaceri. În plus, DocuWare oferă acces web și mobil, alocare eficientă a sarcinilor și a fluxurilor de lucru digitale inteligente. Soluția este gata de folosire, cu o configurație minimă, ce permite să beneficiați de ea în ritmul la care vă așteptați. Ajutați-vă afacerea să fie pregătită pentru viitor cu ajutorul colaborării mobile și de la distanță - la birou, în deplasare sau de la biroul de acasă.

Acum puteți:

 • Centraliza, arhiva și recupera orice tip de documentede afaceri
 • Controla strict permisiunile de acces, pentru securitateși confidențialitate maxime
 • Recupera, edita și partaja documente din browser,indiferent de locul în care vă aflați
 • Aloca automat sarcini și monitoriza termene limită
 • Obține aprobări prin fluxuri de lucru digitale
 • Urmări decizii prin intermediul ștampilelor digitale și a adnotărilor
 • Respecta cu ușurință politicile în materie de protecție șipăstrare a datelor

Începeți să lucrați cu DocuWare pentru un control inteligent al documentelor și încercați locul de muncă productiv, în cloud.

Programați o demonstrație gratuită
Trimiteți-ne un e-mail: office@tryamm.ro

Organizarea bună este esențială

Comparare oferte, redactare comenzi, anularea sau reînnoirea contractelor. Dacă nu aveți la îndemână informațiile potrivite atunci când aveți nevoie de ele, aveți multe de pierdut: timp și bani, loialitatea clienților, productivitatea si eficiența echipei și, nu în ultimul rând, răbdarea. Din fericire, gestionarea simplă și securizată a documentelor este mai ușor de pus în practică decât vă imaginați.

Treceți cu ușurință peste provocările zilnice

Realizați o organizare de nivel superior. Puneți capăt manipulării hârtiilor, dezordinii și a haosului din fișiere . Duceți stocarea de documente la următorul nivel cu ajutorul arhivării centralizate și a indexării facile.

Controlați accesul la documente. Nu toate informațiile sunt destinate tuturor. Securitatea și confidențialitatea contează. Stabiliți limitari pentru cine poate citi sau edita un document, chiar și pentru o anumită perioadă, dacă este necesar.

Eliminați dubla arhivare. Stocați o singură dată fiecare document, dar accesați-l cu ajutorul unui număr variabil de foldere care pot fi definite în mod flexibil, cum ar fi foldere specifice pentru companii sau proiecte.

Minimalizați timpul de răspuns. Utilizați instrumente utile, cum ar fi liste care se actualizează automat, pentru recuperare imediată a informațiilor. Sau faceți o căutare simplă, utilizând orice cuvânt cheie, dată sau subiect pentru a găsi ceea ce căutați.

Luați decizii indiferent de locul în care vă aflați. Partajați, comentați și aprobați documente de oriunde. Având în vedere că DocuWare este o soluție bazată pe web, puteți lucra la sarcini în orice moment, în timp ce sunteți în deplasare sau de la biroul de acasă. Asigurați controlul versiunii prin salvarea automată a documentelor modificate ca versiune nouă, pentru a avea un istoric complet, ușor de urmărit.

Respectați termenele limită. Primiți notificări automat înainte de expirarea unui contract, cu privire la scadența unei facturi sau când se încheie perioada legală de păstrare a unui document.

Renunțați la e-mail in fluxurile de lucru de aprobare. Eliberați-vă de nesfârșitele e-mailuri atunci când solicitați feedback și verificați starea cererilor trimise dintr-o singură privire.

Păstrați documentele conforme din punct de vedere juridic. Renunțați la grijile privind respectarea conformității. Asigurați-vă cu ușurință că se respectă documentația legală și politicile de confidențialitate.

Consolidați securitatea informațiilor. Preveniți ștergerea arbitrară a documentelor, precum și pierderea datelor esențiale pentru afacere față de amenințări precum viruși, malware, furt, incendii sau dezastre naturale.

DocuWare este cel mai bun din categoria sa

 • O soluție adevărată SaaS de tipmultitenant bazată pe Microsoft Azure pentru fiabilitate, scalabilitate și securitate
 • Creată pentru a converti procesele manuale, bazate de documente înfluxuri de lucru digitale, rapide.
 • Recunoscută pentru utilizarea facilă și a implementării simple
 • Modelul bazat pe abonament elimină investițiile inițiale și oferă rentabilitatea imediată a investiției
 • Experiență extensivă cu transformarea digitală pentru companii de orice dimensiuni