Ricoh se asociază cu Logitech pentru a transforma intalnirile corporative cu solutii digitale

 

Ricoh a semnat un acord de parteneriat cu Logitech intr-o strategie continua menita sa ofere clienților servicii complementare si integrate de platforme video si solutii digitale.

In consolidarea ofertelor sale de tehnologie de colaborare, Ricoh ofera gama de echipamente audio-vizuale Logitech, inclusiv camere de conferinta - Meetup si PTZ Pro2, ca parte a portofoliului sau de solutii destinate salilor de intalnire colaborative.

Specialistii Tryamm ofera deja aceste produse. Oferim atat posibilitatea de achizitionare, cat si instalarea completa a acestor echipamente. In plus, alaturi de partenerul nostru Arcade putem echipa complet sala de intalniri cu mobilier destinat salilor de conferinta.

Desfasurati-va intalnirile online intr-un cadru modern ce dispune de o buna calitate atat a sunetului, ca si a imaginii.

  • Camera videoconferinta Logitech Rally Ultra-HD 4K, Zoom 15X
  • Dual Speaker Logitech special concepute pentru a furniza un sunet natural, clar si inteligibil.
  • Microfoanele Logitech ce confera calitate inalta in captarea vocii prin suprimarea zgomotului de fundal.
  • Lenovo ThinkSmart Hub pentru Micosoft Teams Rooms
  • Display-uri de 55'' pe care se proiectreaza continutul intalnirilor si vizualizarea interlocutorilor.
  • Sisteme modulare BACHMAN ce ehipeaza masa de confernte cu prize electrice, porturi USB, cabluri de retea si HDMI retractare.

Prin conectarea colegilor, clienților si furnizorilor intr-un mediu fata in fata, soluția Ricoh sprijină organizatiile in cautarea lor de a creste productivitatea si colaborarea la locul de munca. In același timp, usurinta utilizarii, interoperabilitatea si calitatea ridicata a acestei oferte de solutii comune ofera un mediu ideal pentru a conduce echipe inovatoare si creative, indiferent unde se afla.

Pentru o configuratie personalizata contactati-ne aici