INTIMUS - Distrugerea datelor de la specialisti

Reglementari mai ample de protectie a datelor, standardele industriale si orientarile interne obliga companiile sa isi schimbe obiceiurile de distrugere a datelor.

Gasirea de solutii pentru reutilizarea sau distrugerea de date ale operatorilor si impiedicarea recuperarii datelor sensibile poate fi prezenta ca o provocare.

In timp ce distrugatorul de documente, inspirat de un producator de spaghete, a asigurat distrugerea datelor de la inceputul anilor 1960, cele mai sensibile date ale noastre nu mai sunt pe hartie. Suporturile de date electronice si magnetice pot fi deseori recuperate, chiar și dupa stergerea continutului.

Tryamm este partenerul dvs. in domeniul protecției datelor de peste 10 ani. Portofoliul de produse prezinta solutii listate de ORNISS, American NSA, care garanteaza standardele de siguranta, stabilite de Agentia de Securitate Nationala si furnizeaza toate solutiile fiabile pentru distrugerea datelor finale pentru intreg teritoriul romanesc.

Alaturi de Intimus oferim solutii cuprinzatoare pe intregul lant de valori, pornind de la inovație, prin dezvoltare, fabricatie si vanzari, continuand apoi sa oferim suport cu servicii post-vanzare.

Pentru mai multe detalii puteti consulta brosura de aici