Primii pași in DocuWare, pentru un control inteligent al documentelor

DocuWare este locul sigur pentru toate documentele dumneavoastră.

Puteți arhiva, găsi și partaja documente, puteți gestiona termenele limită, monitoriza sarcini și mult mai multe, de oriunde, oricând.

Aici găsiți o modalitate de a-l încerca.

Bucurați-vă de el!

Programați o demonstrație gratuită
Trimiteți-ne un e-mail: office@tryamm.ro

Interfața utilizatorului pe scurt

1. Tavă de documente. Adăugați documente noi și pregătiți-le pentru a le pune în fișet.

2. Accesați fișetul. Găsiți rapid documentele arhivate, vizualizați liste sau foldere și finalizați sarcini necesare.

3. Spațiul de lucru  - va arăta diferit în funcție de activitatea pe care o derulați în program. De exemplu, dacă faceți clic pe pictograma lupă, aici se va deschide caseta de căutare.

4. Vizualizatorul. Vizualizați documentele dumneavoastră, adnotați-le și partajați-le.

5. Meniu principal. Modificați setările personale, instalați aplicațiile de desktop DocuWare pentru a scana sau edita documente, găsiți „Help & Info” („Ajutor și informații”) pentru a începe tururile interactive și mult mai multe.

Faceți clic pe săgeata din dreapta barei de navigație din vizualizator pentru a răsfoi documentul.
Descărcați acest ghid pentru a accesa legături utile: faceți clic pe butonul drept al mouse-ului pe miniatura din zona tăvii pentru a descărca în format original.

 

Import documente

Sunteți aici: Tavă de documente

documenteCe faceți aici: Acesta este inbox-ul dumneavoastră, unde sunt introduse documentele înainte de stocare. Sortați, decupați și indexați documente și stocați-le în fișet. Documentele din inbox nu sunt încă accesibile pentru alți utilizatori.

Sfaturi:

→ Adăugați documentul personal în tava de documente. Faceți clic pe butonul „Import” („Importare”) sau doar glisați și fixați documente.

→ Faceți clic dreapta pe un document pentru a accesa meniul de context cu nenumărate funcții.

→ Selectați un document și faceți clic pe butonul „Store” („Stocare”) pentru a-l arhiva în fișetul „Documents” („Documente”).

Stocare documente

Sunteți aici: Inbox    cu caseta de stocare deschisă

Ce faceți aici: Adăugați date de indexare documentelor înainte de a fi stocate în fișet, astfel încât să fie ușor de regăsit și utilizate în fluxurile de lucru.

Sfaturi:

→ Specificați „Document type” („Tip de document”) prin intermediul listei de selecție: Faceți clic pe săgeata din dreapta câmpului de indexare și selectați intrarea corespunzătoare. Pentru unele tipuri de documente, există subtipuri suplimentare care pot fi selectate. Dacă opțiunea dorită nu există, listele de selecție pot fi îmbunătățite cu ușurință.
Aflați mai multe

→ Utilizați indexarea cu un singur clic: Faceți clic pe câmpul de indexare, iar apoi, în vizualizator, selectați orice termen din document. Pot fi marcate mai mult cuvinte în același timp prin apăsarea continuă a butonului mouse-ului. Apoi, acești termeni sunt transferați automat în câmpul de indexare.

Introducerea datei curente: Faceți clic pe tasta „x” în orice câmp de dată

→ Indexați documente împreună cu datele de acțiune, utilizate ca memento-uri automate privind scadența unei acțiuni asupra unui document.

Oferiți utilizatorilor permisiuni de citire sau editare a documentelor. Dacă lăsați aceste câmpuri necompletate, doar dumneavoastră aveți acces la document.

Aflați mai multe

Găsire documente

Sunteți aici: Căutare

Ce faceți aici: Deschideți fereastra de căutare „DW - Documents - All Documents” („DW - Documente - Toate documentele”) pentru a găsi documentele stocate fie cu ajutorul datelor de indexare sau a unei căutări integrale a textului.

 

Sfaturi:

→ Utilizați câmpul „Fulltext” („Text integral”) pentru a găsi toate documentele din fișet care conțin cuvinte pe care le introduceți în acest câmp.

Restrângeți căutările cu introduceri în câmpuri multiple de indexare.

→ Restrângeți o perioadă de timp pentru căutare prin utilizarea câmpurilor de date furnizate.

→ Utilizați listele de selectare: Acestea conțin toți termenii de indexare introduși anterior.

Căutare metacaractere: De exemplu, introduceți Flying* pentru a găsi toate companiile care încep cu Flying.

→ Vizualizați lista rezultatelor făcând clic pe butonul galben de „Search” („Căutare”).

Căutările fac întotdeauna trimitere la documentele dintr-un fișet. Nu puteți căuta documente în tăvile de documente.

 

Revizuiți rezultatele căutării

Sunteți încă aici: Căutare

Ce faceți aici: După ce ați efectuat o căutare, DocuWare vă oferă o prezentare clară a rezultatelor căutării.

Sfaturi:
→ Faceți clic dublu pe un document din listă pentru a-l vedea în
Vizualizator.→ Documente asociate: Accesați rapid documente care sunt asociate altor documente, care au același câmp de indexare/aceleași câmpuri de indexare. De exemplu, aceeași companie, același proiect sau același număr de contact.Aflați mai multe

A lucra împreună productiv

Sunteți aici: Vizualizator

Ce faceți aici: Pe lângă vizualizarea documentelor, le puteți procesa într-o varietate de moduri pentru a accelera activitățile de afaceri.

Săgeata din partea superioară stângă a vizualizatorului deschide o bară de unelte cu numeroase funcții utile. Bara de antet vă pune la dispoziție o gamă variată de ștampile.

Funcționalitate extinsă:

 

Creionul de editare deschide documentul în programul original, astfel încât să puteți modifica direct conținutul. Apoi, documentul se salvează în fișet ca versiune nouă.

 

Utilizați ștampile pentru a oferi acces unor alți utilizatori, pentru a atribui documente, a le pune în coșul de gunoi sau pentru a gestiona datele de acțiune.
Adăugați comentarii sau alte adnotări la un document.
Ștampilele și adnotările se adaugă pe un strat suprapus distinct. Documentul
rămâne neschimbat. Sub „Display” („Afișare”) puteți porni/opri straturile suprapuse.

 

De asemenea, puteți trimite prin e-mail, descărca și imprima documente direct din DocuWare

 

Multe dintre aceste funcții se pot găsi direct în zona de lucru din partea stângă a DocuWare Client și în meniul de context al fiecărui document (prin clic dreapta).

Cum să navigați prin documente

Treceți de la un document la altul aflat în altă tavă sau în lista de rezultate, în funcție de unde se află documentul afișat. Înainte și înapoi din nou: Răsfoiți toate paginile unui document.

Privire de ansamblu cu liste

Sunteți aici: Liste

Ce faceți aici: Dintr-o singură privire, puteți vedea care sunt documentele pentru care sunt necesare acțiuni, puteți verifica starea alocărilor sau gestiona coșul de gunoi.

Sfat:

→ Am pregătit mai multe liste utile pentru dumneavoastră, care vă vor ajuta în activitatea desfășurată și care pot fi activate cu ușurință.

Aflați mai multe

Primire sarcini

Sunteți aici: Sarcini

Ce faceți aici: Puteți vedea când v-au alocat colegii documente.

Sfat:

→ Faceți dublu-clic pentru a deschide sarcina atribuită și documentul, pentru a finaliza ce aveți de făcut introduceți comentariului dumneavoastră iar apoi, faceți clic pe confirm (confirmare).

Vizualizare intuitivă a folderelor

Sunteți aici: Foldere

Ce faceți aici: Puteți accesa documentele arhivate și prin intermediul folderelor de companii, de proiecte sau bazate de tipuri de documente.

Sfat:

→ Documentele stocate în DocuWare pot fi găsite în foldere diferite, fără a avea copii sau locații multiple.

Cum funcționează în detaliu?

Aveți întrebări suplimentare?

Contactați-ne aici: office@tryamm.ro